Team
CD-Vastgoed Logo

CD-Vastgoed sluit deze zomer in tevredenheid haar achttiende werkingsjaar af. Als kleine speler op de Gentse vastgoedmarkt groeide het makelaarskantoor rond stichter Christoph Dhaenens - in de schaduw van de grote makelaarsorganisaties - uit tot de belangrijkste bemiddelaar van de Gentse bedrijfsmatige vastgoedmarkt. Deze positie werd de voorbije jaren bevestigd met telkens de achtste plaats in de nationale ranglijst van Expertise News op basis van de marktaandelen in de take-up van de kantoren.

CD-Vastgoed zag het laatste decennium eveneens een forse toename van haar marktaandeel in de nieuwbouw kmo-units. Deze kleinere semi-industriële gebouwen zijn zeer gegeerd door zowel investeerders als eindgebruikers. Vandaag hebben wij ook voet aan de grond in Antwerpen en West-Vlaanderen, waarvoor vorig jaar nieuwe medewerkers werden aangeworven.

Onze dynamische aanpak weerspiegelt zich in onze verzorgde marketing en communicatie, met de grootste aandacht voor de publiciteit van onze panden. Ons uitgebreid aanbod bedrijfspanden staat steeds up-to-date en laat onze klanten toe een mooie selectie te maken waarin wij hen verder begeleiden. Stapsgewijs krijgt men een duidelijk inzicht in deze nichemarkt, zodat men met een goed gevoel de juiste beslissing kan nemen. Persoonlijk contact blijft voor ons van primordiaal belang, zelfs in het elektronisch tijdperk.

‘‘
Onze dynamische aanpak in Oost-Vlaanderen trekken wij nu door naar Antwerpen.
- Christoph Dhaenens
Joost Kuppens

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 510.866 - België

joost.kuppens@cd-vastgoed.com

09/243.41.80

Isabelle Verschueren

Administratief medewerker

isabelle.verschueren@cd-vastgoed.com

09/259.26.55

Cédric Clybouw

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 507.072 - België

cedric.clybouw@cd-vastgoed.com

09/243.41.81


Thomas Van Den Broecke

Negotiator Industrial Property

thomas.van.den.broecke@cd-vastgoed.com

09/243.41.82

Valérie François

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 503.025 - België

valerie.francois@cd-vastgoed.com

03/369.23.23

Christoph Dhaenens

Vastgoedmakelaar-bemiddelaar
BIV 207.295 - België

christoph.dhaenens@cd-vastgoed.com

09/243.41.83